Welkom

Welkom bij Bluxx.

Brand Boxes

Zet uw brand op een originele manier in de kijker met onze brand boxes.

Brand Boxes


Discovery Boxes

Discovery boxes zijn een reeks ontdekkingsboxen om consumenten kennis te laten maken met iets wat ze nog niet goed kennen. De scherp geprijsde box is gevuld met een kwalitatieve mix aan producten en communicatiemiddelen die de consument de kans biedt om groeiende markten als die van gezondheid, welzijn en bio te verkennen.

We komen graag langs met een proefbox voor alle geïnteresseerde partners.

Thematical Boxes

Met onze "thematical boxes" laat u de consument kennismaken met een diversiteit aan producten binnen een bepaald thema. Het aantal mogelijke thema's is eindeloos (Bv. barbecue, fiets, keuken,…) en biedt u de kans om op een originele manier uw producten in de kijker te zetten. Wenst u meer info? Klik hier.

Event Boxes

Event Boxes bieden een op maat gemaakte box voor uw onderneming naar aanleiding van een eenmalige gebeurtenis zoals bijvoorbeeld het aankondigen van een event of een nieuw product. Wij verzorgen het design van de box, de communicatie, de verwerking en de levering. Wij helpen u graag verder.

Brand Experience

Packaging & Labelling Design, Brand Activation en Brand Sponsored Magazines.

Brand Loyalty

Bouw vertrouwen op bij de consument met onze Brand Loyalty Programs. Hiermee kan u klanten op een eenvoudige manier incentives aanbieden zodat ze trouw blijven aan uw merk.

Tools

Hier vindt u het overzicht van al onze softwaretools ter ondersteuning van de Bluxx werkzaamheden.

Hello Bluxx!

Wij staan tot uw dienst. Neem contact op met ons en we helpen u verder.