Welkom

Welkom bij Bluxx.

Brand Boxes

Zet uw brand op een originele manier in de kijker met onze brand boxes.

Brand Experience

Packaging & Labelling Design, Brand Activation en Brand Sponsored Magazines.

Brand ExperiencePackaging & Labelling Design

Dankzij de acquisitie van high-end packaging software biedt Bluxx een volledig traject aan: van 3D ontwerp tot en met pre-press, zowel voor kleine als grote sku portfolio's. Wij zijn bewapend om sku's te categoriseren, harmoniseren, differentiëren en zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo wordt uw product herkend met de juiste merkassociaties. Maak het verschil: maak een afspraak voor een intakegesprek en demonstratie.

Brand Activation

Brand Activations vormen een katalysator met als doel het creëren van goodwill omtrent uw merk. Ook wij hebben een creatieve kijk op haalbare field activiteiten zoals roadshows, straatanimatie en instore activiteiten. Contacteer ons en wij geven verdere info!

Brand Sponsored Magazines

Magazines inspireren, informeren en geven uw brand de juiste look&feel. Zowel voor custom made B2B-magazines als voor discovery B2C-magazines bent u bij Bluxx aan het juiste adres. We bedenken het concept, werken dit grafisch en inhoudelijk uit en volgen nauwgezet het drukwerk voor u op. Meer weten? We informeren u graag.

Brand Loyalty

Bouw vertrouwen op bij de consument met onze Brand Loyalty Programs. Hiermee kan u klanten op een eenvoudige manier incentives aanbieden zodat ze trouw blijven aan uw merk.

Tools

Hier vindt u het overzicht van al onze softwaretools ter ondersteuning van de Bluxx werkzaamheden.

Hello Bluxx!

Wij staan tot uw dienst. Neem contact op met ons en we helpen u verder.
?>

Informatie-aanvraag:
Packaging & Labelling Design