Welkom

Welkom bij Bluxx.

Brand Boxes

Zet uw brand op een originele manier in de kijker met onze brand boxes.

Brand Experience

Packaging & Labelling Design, Brand Activation en Brand Sponsored Magazines.

Brand Loyalty

Bouw vertrouwen op bij de consument met onze Brand Loyalty Programs. Hiermee kan u klanten op een eenvoudige manier incentives aanbieden zodat ze trouw blijven aan uw merk.

Brand LoyaltyDealer Loyalty programma's

Trouw zijn als verdeler van een merk komt nooit alleen. Daarom bieden wij een dealer loyalty programma aan met als doel uw partners te incentiveren (spaarprogramma's), te informeren en te waarderen op lange termijn. Ons eigen Bluxx softwarepakket zorgt voor een direct implementeerbare tool met een lage interne workload. We geven graag een woordje uitleg.

Dealer Incentive Program

Gelijkaardig aan ons Dealer Loyalty Program bieden wij ook een Dealer Incentive Program. Het doel blijft het incentiveren, informeren en waarderen van uw partners, maar dit programma is gericht op het aanbieden van tijdelijke incentives. Wenst u bijvoorbeeld een tijdelijk spaarprogramma op poten te zetten naar aanleiding van een sportevent zoals de Olympische Spelen of hebt u een tijdelijke zomeractie in de aanbieding? Dan helpen wij u graag verder!

Loyalty for e-commerce

Tegenwoordig is E-commerce niet meer weg te denken. Daarom bieden wij ook webstores een intelligent platform aan om hun klanten automatisch te belonen. Voor meer info kan u ons hier contacteren.

Tools

Hier vindt u het overzicht van al onze softwaretools ter ondersteuning van de Bluxx werkzaamheden.

Hello Bluxx!

Wij staan tot uw dienst. Neem contact op met ons en we helpen u verder.
?>

Informatie-aanvraag:
Dealer Loyalty