Welkom

Welkom bij Bluxx.

Brand Boxes

Zet uw brand op een originele manier in de kijker met onze brand boxes.

Brand Experience

Packaging & Labelling Design, Brand Activation en Brand Sponsored Magazines.

Brand Loyalty

Bouw vertrouwen op bij de consument met onze Brand Loyalty Programs. Hiermee kan u klanten op een eenvoudige manier incentives aanbieden zodat ze trouw blijven aan uw merk.

Tools

Hier vindt u het overzicht van al onze softwaretools ter ondersteuning van de Bluxx werkzaamheden.

Tools

Omdat kennis alleen niet voldoende is maken we gebruik van hedendaagse high-end marketingsoftware om u zo goed mogelijk verder te helpen.Packaging & Labeling Design

Packaging & Labeling Design

3D packaging, design & evaluatie.
Boxes / Labels/ Shrink sleeves / Multipacks/ Packaging shapes / Print & finishing effects / virtual simulations.


Dealer Loyalty software

Dealer Loyalty software

Eigen open source software personaliseerbaar op maat voor spaaracties die gelden gedurende langere termijn. Beheer punten, bestellingen van geschenken, e-mailings en automatische remuneratie voor alle mogelijke acties. Speciale incentives en uitgebreide analysetools. Integratie mogelijk van een centraal imagebank software en een éénvoudige e-commerce voor elke dealer naar zijn consument.


Dealer Loyalty software

Dealer Incentive Software

Eigen open source software personaliseerbaar op maat voor spaaracties die gelden gedurende kortere termijn. Beheer punten, bestellingen van geschenken, e-mailings en automatische remuneratie voor alle mogelijke acties. Speciale incentives en uitgebreide analysetools. Integratie mogelijk van een centraal imagebank software en een éénvoudige e-commerce voor elke dealer naar zijn consument.


Dealer Loyalty software

Loyalty for e-commerce

Eigen open source software personaliseerbaar op maat en gericht op webshopbeheerders die hun klanten willen belonen aan de hand van spaaracties. Beheer punten, bestellingen van geschenken, e-mailings en automatische remuneratie voor alle mogelijke acties. Speciale incentives en uitgebreide analysetools. Integratie mogelijk van een centraal imagebank software en een éénvoudige e-commerce voor elke dealer naar zijn consument.


E-mail campaign software

E-mail campaign software

We maken gebruik van geavanceerde e-mailmarketingsoftware met een gebruiksvriendelijke interface, automatisch e-mailmarketingbeheer en een uitgebreide rapportering.


Click Shop e-commerce software

Click Shop e-commerce software

Een e-commerce module met mogelijkheid van een eigen "look&feel" en oplossingen voor uw specifieke behoeftes voor uw verkoopkanaal. Inplugbaar in uw bestaande website.
Handige e-commerce tool rechtstreeks voor fabrikanten, voor uw verdelers of winkelpunten als extra verkoopkanaal en touch point.

Hello Bluxx!

Wij staan tot uw dienst. Neem contact op met ons en we helpen u verder.